Mitä on Tiibetiläinen energiahoito?

Suomessa vuodesta 2015 alkaen opetettua hoitomuotoa pääset testaamaan maksutta Era Novassa lauantaina 11.2.2023. Hoitojen koetaan tuovan lisää rauhallisuutta, nostavan energiatasoa ja edesauttavan fyysisen kehon hyvinvointia.

Dharmadhatu ry tarjoaa lauantaina 11.2. Era Novan SALIssa Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki, maksuttomia energiahoitoja.

**********************************
Dharmadhatu ry kertoo hoidoista ja alkuvuoden 2023 tapahtumista:

Teemme energiahoitoja käyttäen Tiibetiläistä energiahoitotekniikkaa, jota on opetettu Suomessa vuodesta 2015 alkaen. Nämä hoidot tehdään käyttäen tekniikan ensimmäisellä tasolla saatua energiaa. Tämä taso aloittaa tekniikan harjoittelun ja luo pohjaa korkeammille energiatekniikoille. Energia, johon saadaan yhteys perinteisen initiaation kautta puhdistaa ja elvyttää eetterikehoa – sitä kutsutaan Harmonian energiaksi.

Eetterikehon puhdistuessa tukokset poistuvat myös fyysisestä kehosta. Tämä näkyy rauhallisuuden lisääntymisenä, energiatason nousuna sekä fyysisen kehon hyvinvoinnin parantumisena. Energiatason nousun ansiosta stressinsietokykymme paranee ja tietoisuutemme kasvaa. Tietoisuuden tason noustessa aistimme paremmin sen, mitkä asiat ovat meille hyväksi.

Koko kehon hoito kestää n. 1,5 tuntia. Tässä hoidossa käsitellään koko keho edestä sekä takaa. Lauantaina 11.2. keskitämme hoidon niille alueille kehossa, jotka kaipaavat eniten energiaa. Hoito kestää n. 30min.

Tullessasi hoitoon kysymme; onko sinulla tiettyjä kohtia, joissa koet kipuja tai niissä on sairauksia. Tällöin voimme hoitaa näitä alueita. Hoidot tehdään läsnäolohoitoina, joten olemme lähelläsi koko hoidon ajan. Voimme tehdä hoidot koskien kehoasi tai hoitaja voi pitää kädet hieman irti hoidettavan kehosta. Hoitopöydillämme voit ottaa mukavan asennon ja rentoutua nauttimaan hoidosta.

Yleisesti hoito rauhoittaa, virkistää ja monet kokevat hyvin syviä meditaatiotiloja. Yleisin palaute hoidosta on ”olipa se ihanaa. Ihan kuin olisi ottanut levolliset päiväunet”. Vaikka hoidamme eetterikehoasi, vaikuttaa se myös tunne- sekä mentaalikehossasi. Tämä näkyy mielen rauhoittumisena, tyyneytenä sekä positiivisempina tunteina.

Meillä on mukanamme kolme hoitopöytää. Kahteen hoitopöytää on otettu ajanvarauksia, yksi pöytä on varattu drop-in -asiakkaille. Teemme hoidot siinä järjestyksessä, kun saavutte paikalle. Odottaessasi omaa vuoroasi, voit keskustella opiskelijoidemme kanssa tai katsella Era Novan tarjontaa tai juoda kupin teetä.

Voit valmistautua hoitoon riisumalla metalliset esineet keholtasi esim. ranne-, korva- tai kaulakorut, kivet ja kristallit, sähkölaitteet sekä nahasta valmistetut vaatteet/korut.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta tulla hoitoon ilman maksua. Jos koet, että kuitenkin tahdot tukea yhdistyksen toimintaa, voit antaa maksun oman taloudellisen tilanteesi mukaan esim. 5-10 euroa. Tämän voi tehdä myös tilisiirtona.

Ota meihin yhteyttä kyselyissä ja varauksissa. Hoitovarauksen voit tehdä sähköpostitse tai laittamalla viestiä: dharmadhatury@protonmail.com tai 045 65 066 44

Haluamme tarjota mahdollisuuden kokeilla hoitoa myös heille, jotka eivät pääse paikalle lauantaina. Helsingin kundaliinijoogakoululla (Laivurinkatu 33, Helsinki) maanantaisin ja perjantaisin Marika tekee energiahoitoja tällä tekniikalla. Hän on lupautunut tekemään 30 min hoitoja helmi-maaliskuun ajan maksutta. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostilla (marika@marikanikkinen.com) ja sopia hoitoajasta.

MITÄ MUUTA ME TEEMME?

Toimimme Suomessa Dharmadhatu ry:n kautta. Yhdistyksemme järjestää erilaisia tapahtumia, meditaatioita, harjoituksia, Zoom-tapaamisia jne. Osallistumme messuille tai varaamme tiloja tehdäksemme energiahoitoja. Jokaisella meistä on kokemusta tekniikan vaikutuksista ja tahdomme antaa muille mahdollisuuden kokea niiden tehokkuus ja positiiviset muutokset. Yhdistyksen Facebook-sivuilla voit seurata tulevia tapahtumiamme. Löydät meidät nimellä Dharmadhatu ry (https://www.facebook.com/Dharm...)

Viime syksynä Pia piti luennon energiahoitotekniikasta Energiamessuilla. Voit katsoa luennon nauhoitteen Energiamessujen Facebook sivuilta. Tässä linkki esitelmään: https://www.facebook.com/Energiamessut2022/videos/811210339926452/

Keskiviikkoisin klo 21 teemme Zoomissa yhdessä Rauhan meditaation. Olet erittäin tervetullut mukaan! Meditaatio on avoin kaikille täysi-ikäisille. Pääset mukaan seuraavasta linkistä: https://us02web.zoom.us/j/8859...

Meeting ID: 885 9179 9921

Passcode: meditaatio

Pialla on myös tulossa 1. tason koulutuksia Porissa sekä Helsingissä. Hän voi järjestää 1. tason koulutuksen Helsingissä helmikuun lopussa tai huhtikuun aikana, kun minimiosallistujamäärä täyttyy. Koulutus on kaksipäiväinen. Osallistut näiden kautta perinteiseen initiaatioon, jonka kautta saat pysyvän yhteyden Harmonian energiaan. Näiden päivien aikana opit miten hoitaa itseäsi tai muita energialla.

Halutessasi tietää lisää tekniikasta, tulevista koulutuksista, hoidoista voit ottaa yhteyttä Pia Palosaareen 045 65 066 44 tai pia.palosaari@protonmail.com.

Teemme myös mantraharjoituksia, niistä kerromme lisää sähköpostitse tai lauantaina.

Voit liittyä sähköpostilistallemme lähettämällä meille sähköpostia, näin saat tiedon tulevista tapahtumista.

Tule rohkeasti juttelemaan kanssamme.

Nähdään Era Novassa.

Lahjakortti