Selvänäkijäpalveluja Era Novassa

Tanja Tissari on tavattavissa Era Novassa useimmiten 1-2 kertaa kuukaudessa. Hän on selvänäkijä, meedio, energiahoitaja ja henkisen polun ohjaaja, jonka istunnoissa saat vastauksia sinua mietityttäviin asioihin esimerkiksi työn, terveyden tai rakkauden saralta.

Jos et ole vielä käynyt selvänäköistunnossa, suosittelemme kokeilemaan! Era Novassa tulkintoja ja istuntoja tekevät selvänäkijät saavat asiakkailta jatkuvasti erinomaista palautetta. Selvänäkö on yksi ilmentymä henkisestä ja spirituaalisesta auttamistyöstä. 

Yksi Era Novan suosituimpia selvänäkijöitä on myös energiahoitajan töitä tekevä Tanja Tissari. Mitä hänen istunnossaan tapahtuu? 

"Istunnossa saat vastauksia, oli sitten tarpeesi selvänäköistunto tuleviin asioihin työn, terveyden tai rakkauden saralta tai ehkä haluat kuulla henkioppaistasi tai voimaeläimistäsi tai edellisistä elämistäsi. Saat myös halutessasi viestejä edesmenneiltä tai sitten tietoa oman henkisen polkusi etenemisestä", Tissari kertoo. 

****************
Tanja Tissarin tiistain 7.3. selvänäkijän lämpöä ja hyvää energiaa sisältäviin yksityisistuntoihin Era Novan Kirjakulmassa, Kasarmikatu 2, Helsinki, on vielä saatavilla vapaita aikoja! Istunnon hinta on 50 € ja varaukset p. 040 704 3326. Maksu paikan päällä tasarahalla, kortilla tai mobilepaylla. Sydämellisesti tervetuloa <3 Tanja on paikalla klo 12-17. Lisätietoja: https://bit.ly/tissari070323

Lahjakortti