Paranna henkimaailmayhteyttä energiapuhdistuksella

Energiapuhdistus esimerkiksi luomuvalkosalvialla tai pyhällä puulla, palo santolla, kuuluu kansanperinteisiin erityisesti Pohjois-Amerikan intiaaneilla, Meksikossa, Perun ja Andien alueella. Käytäntö on tunnettu ja ahkerasti käytetty myös Euroopassa ja meillä Suomessa. Suomessa, maailman vanhimman kallioperän päällä, kasvaa ainutlaatuista, tervettä ja puhdasta puustoa, joka onkin upea materiaali kotimaisiin energiapuhdistustuotteisiin. Miten energiapuhdistus liittyy henkimaailmanyhteyksien parantamiseen?

Tökkiikö yhteys henkimaailmaan? Ota avuksi energiapuhdistus. Shamanistisessa perinteessä esimerkiksi valkosalvia puhdistaa energiaa ja poistaa negatiivisia ajatuksia sekä energioita; niitä asioita, jotka voivat olla este yhteydellesi henkimaailmaan.

Monesti energiapuhdistushetkeen yhdistetään ääntä, esimerkiksi rummutusta tai intuitiivista laulua. Kristallit, kivet ja höyhenet voivat kuulua energiapuhdistusrituaaliin ja esimerkiksi höyhenten koetaan edustavan henkimaailmaan – niillä on hyvä levittää savua ja valkosalvian puhdistavaa vaikutusta. Moni ylläpitää valkosalvialla tehdyn energiapuhdistuksen vaikutusta suitsukkeella: ensin tehokas puhdistus tilaan ja omaan mieleen ja päivittäinen ylläpito asettamalla intentio ja valkosalviasuitsuke (esimerkiksi tikku tai kartio) palamaan sille sopivaan paikkaan.

Era Novasta löydät monipuolisen valikoiman energiapuhdistustuotteita ja olemme sitä mieltä, että kevät alkaa energiapuhdistuksesta! Kun valitset puhdistustuotteeksi luomuvalkosalviaa, eettisesti kerättyä pyhää puuta; palo santoa, kotimaista Kuudanneidon tervaskantosuitsuketta tai vaikkapa kotimaisen Luomaterian irtosuitsukkeita tai yrttinippuja, voit olla varma, että puhdistushetkesi on luonnonmukainen ja turvallinen (ei kemikaaleja tai lannoitteita).

Tee tilaus verkkopuodistamme eranova.fi tai tule tuoksuttelemaan vaihtoehtoja myymäläämme Kasarmikatu 2, Helsinki. Palvelemme arkisin 12-18 ja lauantaisin 10-16.

Energiapuhdistusasioita pohti Tarja Törmänen, Era Novan kirjakauppiatar, henkimaailmayhteyksien ahkera harjoittelija, viestintävalmentaja, tietokirjailija, NLP Trainer ja markkinointiviestintäalan yrittäjä

Lahjakortti