Mitä ovat tarotkortit

Mitä ovat tarotkortit ja mihin niitä käytetään? Ennustamiseen, tulkitsemiseen, yksin vai yhdessä? Suosituin ja suositeltavin tapa käyttää tarotkortteja ei välttämättä ole se tunnetuin: ennustaminen. Tarotkortit ovat oivallinen itsetuntemuksen syventämisen väline ja ne auttavat löytämään uusia näkökulmia ja voivat toimia apuna vastausten löytämiseen oman elämän pulmatilanteissa.

Tarotkortit ovat olleet henkisyyden ja intuition työkalu jo satojen vuosien ajan. Ne ovat suosittu tapa saada vastauksia elämän kysymyksiin ja ohjausta omalle polulle. Tarotkortit ovat symbolien, kuvien ja viestien aarrearkku.

Tarotit saatetaan usein liittää tulevaisuuden ennustamiseen ja esimerkiksi elokuvista tai muualta populaarikulttuurista voikin helposti saada tällaisen mielikuvan. Ja toki joku voi taroteja ennustamiseen käyttääkin. Me Era Novassa kannustamme käyttämään taroteja ennen kaikkea tulkintatarkoituksessa ja oman itsetuntemuksen syventämisen työkaluna. Kokemuksemme mukaan tarotit ovat erinomainen väline omien tunteiden ymmärtämiseen ja avaamiseen ja ne auttavat usein löytämään vastauksia kysymyksiin, jotka ovat askarruttaneet omaa mieltä kenties pitkäänkin. Taroteilta saa aina takuuvarmasti uusia näkökulmia!

Useimmat tarotkortit koostuvat 78 kortista: 22 suuren arkanan korttia ja 56 pienemmän arkanan kortteja. Kortit on jaettu neljään maahan tai elementtiin. Kortteja löytyy eri teemoilla ja nykyään upeimmista upeimmilla kuvituksilla. Jos olet kiinnostunut tarotkorttien käytöstä, voit aloittaa pienesti. Hanki oma korttipakka ja aloita harjoittelemaan korttien tulkintaa yksin tai ystäviesi kanssa. Era Novasta saat apua ja neuvoja niin pakan valintaan kuin korttien käyttöönkin, ja meillä myös kokeilet kaikkia valikoimamme kortteja rauhallisessa Kirjakulmassamme.

Tulisitko tutustumaan tarotin kiehtovaan maailmaan jo heti tänään?

Tarotista tarinoi ja teemaa tiivisti Tarja Törmänen, Era Novan kirjakauppiatar, viestintävalmentaja, tietokirjailija, NLP Trainer ja markkinointiviestintäalan yrittäjä

Lahjakortti