Rentoutta ja rauhaa sointukylvyistä ja äänimaljahoidoista

Sointukylvyistä rauhaa, rentoutumista ja itseohjautuvaa parantumista Äänimaljoja on käytetty jo tuhansia vuosia kehon ja mielen tasapainottamiseen. Äänimeditaatioiden ja sointukylpyjen käyttö on levinnyt Intiasta, Tiibetistä ja Nepalista ympäri maailmaa. Nopeasykkeisessä, teknologisesti hurjaa vauhtia kehittyvässä maailmassamme ne ovat nykyään suosittu keino pysähtyä itsen ääreen myös meillä Pohjolassa.

Äänimaljat on useimmiten valmistettu erilaisista metalliseoksista, esimerkiksi kuparista, pronssista ja tinasta ja niitä löytyy myös kristallisina. Jokaisella maljalla on oma yksilöllinen sointinsa, äänensä, taajuutensa ja värähtelynsä. On tärkeää, että maljoja soittavalla henkilöllä on hoitotilanteessa aina hyvä intentio, näin hän huolehtii osaltaan läsnäolollaan hyvästä fieldistä, energiakentästä ja mahdollistaa hoidon myönteiset vaikutukset kehoon ja mieleen.

Sointukylpyjen ja äänimaljahoitojen hyötyjä tutkimusten mukaan ovat muun muassa:

  • rentoutuminen – erityisesti, jos henkilöllä on ollut haasteita saavuttaa syvärentoutumisen tila, saattaa se onnistua äänimaljahoidossa luontaisesti
  • stressikokemusten väheneminen
  • unen laadun paraneminen
  • kehon energiakeskusten, chakrojen tasapainottuminen
  • harmonian, luovuuden ja mielikuvituksen lisääntyminen, vahvistuminen ja löytyminen

Oletko jo kokeillut äänimaljahoitoa? Era Novassa järjestetään Sointukylpyjä joka kuukausi. Loppuvuoden Sointukylvyt löydät täältä. Varaa oma paikkasi heti, kylpyihin on rajattu määrä paikkoja.

Lahjakortti