Ihmeiden oppikurssin lukupiiri

Ihmeiden oppikurssi on tärkeä kirja, jossa monet sanovat olevan kaiken oleellisen. Kirjasta löydät tutustumiskappaleen Era Novasta ja meillä pääset myös keskustelemaan kirjasta lukupiirissä. IOK-lukupiiri Era Novan SALIssa kaksi kertaa kuukaudessa tiistaisin!

Ihmeet tapahtuvat omassa mielessä. Ihmeet tapahtuvat tekemällä. 

Mikä on sinun näkemyksesi ja kokemuksesi ihmeistä? 

Oma kokemukseni on, että ihmeiden on mahdollista tapahtua silloin, kun omassa mielessä asuu vapaus ja rakkaus. Ihmeet; ainakin minun elämäni ihmeet, rakentuvat näiden elementtien päälle. 

Ihmeiden oppikurssi on ihmeellinen kirja. Sen lukemisen voi aloittaa mistä kohdasta vain. Ja jotenkin sitä tuntee aina olevansa juuri oikeassa kohdassa.

Minulle tämä kirja on erityisesti pohdintaa, opastusta ja näkökulmia ihmisen suhteista itseen ja muihin. Kirja auttaa luopumaan pelosta, joka monesti toimii esteenä esimerkiksi rakkauden toteutumiselle; ja myös ihmeille. Se avaa väylää rakkaudelle, itsemyötätunnolle ja empatialle.

Mitä Ihmeiden oppikurssi voi antaa sinulle?

Tule ottamaan selvää Era Novaan! Ihmeiden oppikurssin lukupiiri kokoontuu SALIssamme kaksi kertaa kuukaudessa tiistaisin. Oviraha lukupiiriin on vain 3 euroa. Vuoden 2023 iltojen aikataulun löydät täältä.

Kirjoittaja Tarja Törmänen on Era Novan kirjakauppiatar, viestintävalmentaja, tietokirjailija, NLP Trainer ja markkinointiviestintäalan yrittäjä

Lahjakortti